Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tenemos que hablar

We Need to Talk
Film, 2016, 90 minuten
Tenemos que hablar
Een gelukkige vrouw geniet van haar nieuwe liefde, maar heeft nog wel de scheidingspapieren van haar depressieve ex nodig. En dat is nog niet zo makkelijk.
De film Tenemos que hablar is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tenemos que hablar op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Nuria is een gelukkig vrouw, die geniet van haar nieuwe liefde. Ze heeft echter nog wel de scheidingspapieren van haar depressieve ex Jorge nodig. En dat is nog niet zo makkelijk, want Jorge is nog niet over de breuk met Nuria heen. Nuria bedenkt een ingenieus plan om het toch voor elkaar te krijgen.

Tenemos que hablar op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Nuria is a young girl with a good life, a boyfriend to marry him and a parents who love her, but a problem: she still is married with Jorge. Former CEO, Jorge lives almost in the ruin together his ex boss and friend Lucas. After two years separated, Jorge doesn't forget her, but Nuria tries to ask him files for divorce when she wrongly discovers that Jorge has tried to commit suicide jumping by a window. Feeling responsible by it, Nuria talks with her parents Miguel and Patricia, according cheat Jorge for that he beliefs that they aren't divorced and Miguel didn't lose his company due to the Jorge's bad business inversions that ruined his parents-in-law, in order to get the divorce without pain for anybody. The real problem is what when the lies accumulate, the situation is each time more dangerously out of control.

Acteurs in Tenemos que hablar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Tenemos que hablar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.