Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Terra

Documentaire, 2015, 97 minuten
Terra
Deze visueel pakkende documentaire gaat in op onze relatie met andere levende wezens nu de mensheid steeds verder verwijderd raakt van de natuur.
De documentaire Terra is uitgebracht in 2015 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Terra is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Terra op Moviemeter

“Terra” vertelt het verhaal van het leven. Yann Arthus Bertrand en Michael Pitiot onthullen de ongelooflijke saga van onze levende planeet. Vanaf de eerste korstmossen tot de gigantische bossen, van de apen in de jungle tot de mythische dieren in de savanne. Over amper 10.000 jaar is het leven op aarde diep getroffen door de ongelooflijke ontwikkeling van de mensheid. Maar de mensheid is nu steeds meer geïsoleerd. Hoe zijn onze relaties met andere levende wezens zoveel veranderd? Wat moeten we nog zien of opmerken van de levende wereld om ons heen? “Terra” is een reis door de geschiedenis van levensvormen, een zoektocht naar het dier in ons.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Terra

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.