Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Terra

Documentaire, 2015, 97 minuten
Terra
Deze visueel pakkende documentaire gaat in op onze relatie met andere levende wezens nu de mensheid steeds verder verwijderd raakt van de natuur.
De documentaire Terra is uitgebracht in 2015 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Terra is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Terra op Moviemeter

“Terra” vertelt het verhaal van het leven. Yann Arthus Bertrand en Michael Pitiot onthullen de ongelooflijke saga van onze levende planeet. Vanaf de eerste korstmossen tot de gigantische bossen, van de apen in de jungle tot de mythische dieren in de savanne. Over amper 10.000 jaar is het leven op aarde diep getroffen door de ongelooflijke ontwikkeling van de mensheid. Maar de mensheid is nu steeds meer geïsoleerd. Hoe zijn onze relaties met andere levende wezens zoveel veranderd? Wat moeten we nog zien of opmerken van de levende wereld om ons heen? “Terra” is een reis door de geschiedenis van levensvormen, een zoektocht naar het dier in ons.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Terra

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.