Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Tailor

Tv-serie, 2023
The Tailor
Een beroemde kleermaker begint aan een trouwjurk voor de verloofde van zijn beste vriend. Maar alle drie hebben ze duistere geheimen die al gauw hun levens op zijn kop zetten.
De tv-serie The Tailor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Çagatay Ulusoy, Sifanur Gül, Salih Bademci en Olgun Simsek spelen de hoofdrol in dit aangrijpende drama. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Tailor is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Spannend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Tailor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks - Audiodescriptie;Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.