Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

T'es pas bien là?

Film, 2013, 33 minuten
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
De film T'es pas bien là? is uitgebracht in 2013 en duurt 33 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals T'es pas bien là?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Southern Tales
Gerenommeerde skiërs Thibaud Duchosal en Lucas Swieykowski proberen in één week drie van de hoogste vulkanen in Patagonië te beklimmen.
Dejame Vivir
Beleef de toppen van de Mont Blanc tot de Elbrus vanuit het adembenemende perspectief van skyrunner Kilian Jornet en zijn vrienden.
Dangerous Liaisons
De belezen Célène valt voor 'bad boy' Tristan op haar nieuwe school in Biarritz, maar weet niet dat hij een weddenschap heeft gesloten met socialmediakoningin Vanessa.
Éternel conflit
Een verbitterde leraar geeft zijn baan op om circusclown te worden. In zijn nieuwe leven ontmoet hij een charmante acrobate met een gecompliceerd liefdesleven.
Navires de Guerre: Dans l'enfer des combats
Neem met deze documentaireserie een duik in de wereld van de slagschepen, onderzeeërs en vliegdekschepen die de geschiedenis van de moderne oorlog hebben veranderd.