Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thar

Film, 2022, 108 minuten
Thar
Als een slaperig woestijnstadje wordt opgeschrikt door moord en het gruwelijke martelplan van een vreemdeling, ziet een ervaren agent kans om zichzelf te bewijzen.
De film Thar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 108 minuten. Vader en zoon Anil en Harshvardhan Kapoor gaan de confrontatie met elkaar aan in deze wraakfilm. Met Fatima Sana Shaikh. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Thar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Thar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (India);Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Tamil;Telugu
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Thar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Ana by Day
Als ze hoort dat ze een dubbelgangster heeft die haar leven heeft overgenomen, moet de jonge vrouw kiezen tussen haar eigen identiteit en haar nieuwe anonimiteit.
Our Father
Een vrouw neemt thuis een DNA-test af en blijkt meerdere halfbroers en -zussen te hebben. Ze ontdekt een schokkend complot met donorsperma en een populaire arts.