Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

That Awkward Moment

Are We Officially Dating?
Film, 2014, 90 minuten, 94.908 beoordelingen
That Awkward Moment
Wanneer Jasons relatie stukloopt, willen zijn twee beste vrienden solidair zijn: ze blijven vrijgezel totdat hij weer toe is aan een nieuwe relatie.
De film That Awkward Moment is uitgebracht in 2014 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

That Awkward Moment op Moviemeter

Score: 2,69 van de 5

Drie vrijgezelle vrienden uit Manhattan besluiten een pact te sluiten met elkaar om zoveel mogelijk leuke dingen te doen in de resterende tijd dat ze single zijn. Het duurt echter niet lang voordat zij elk een geliefde vinden en het risico lopen om het pact te verbreken.

That Awkward Moment op IMDB

Score: 6 van de 10

Three best friends find themselves where we've all been - at that confusing moment in every dating relationship when you have to decide "So...where is this going?"

Acteurs in That Awkward Moment

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals That Awkward Moment

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Kipo en het tijdperk der wonderwezens
Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje zoekt haar weg in een wereld vol gemuteerde dieren om met de hulp van haar chaotische team te overleven en thuis te komen.
The Healing Powers of Dude
Als een 11-jarige jongen met een sociale-angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele-hulphond Dude.
Leslie Jones: Time Machine
In deze uitbundige, maar rauwe stand-upspecial neemt Leslie Jones haar evolutie als volwassene door, van pogingen om Prince te verleiden tot haar strijd tegen slaapapneu.
AJ and the Queen
Ze reizen het land door in een oude camper. Dragqueen Ruby Red komt een wonderbaarlijke sidekick tegen: AJ, een stoere, tienjarige verstekeling.