Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

That Girl Lay Lay

Tv-serie, 2021
That Girl Lay Lay
De maffe studente Sadie probeert op de middelbare school een enorm geheim te bewaren: haar hype-girl-avatar is tot leven gekomen in de vorm van de wilde vriendin Lay Lay!
De tv-serie That Girl Lay Lay is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Tienercomedyserie van producent Will Packer, met rapper Alaya 'That Girl Lay Lay' High en Gabrielle Nevaeh Green. Geschikt voor 9 jaar en ouder. That Girl Lay Lay is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

That Girl Lay Lay op IMDB

Score: 5,1 van de 10

That Girl Lay Lay follows Lay Lay, the perfect hype girl and best friend that anyone could ever want from their personal affirmation app. Struggling to make her mark at school and needing a best friend to talk to, Sadie wishes upon a star that Lay Lay was real and could help teach her how to stand out. When her wish comes true and Lay Lay is magically brought to life, the two friends learn that when they are together, they can accomplish anything, and navigate life as teenagers and discover who they truly are.

Acteurs in That Girl Lay Lay

Meer zoals That Girl Lay Lay

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
6ixtynin9 The Series
Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, vindt een vrouw een mysterieus pakketje op de stoep van haar appartement... en alles wordt nog erger.
Tahir's House
Een familie van beginnende ondernemers moet samenwerken om hun mislukte viswinkel om te vormen tot een bloeiend bedrijf. Maar het is niet gemakkelijk om succes te boeken.
Reporting for Duty
Wanneer Suzano de rol van politiechef op zich neemt in een nieuw politiedistrict, moet deze schuchtere nieuwkomer zich bewijzen tegenover zijn onverschrokken team.
Destined with You
Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance.