Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

That Girl Lay Lay

Tv-serie, 2021
That Girl Lay Lay
De maffe studente Sadie probeert op de middelbare school een enorm geheim te bewaren: haar hype-girl-avatar is tot leven gekomen in de vorm van de wilde vriendin Lay Lay!
De tv-serie That Girl Lay Lay is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Tienercomedyserie van producent Will Packer, met rapper Alaya 'That Girl Lay Lay' High en Gabrielle Nevaeh Green. Geschikt voor 9 jaar en ouder. That Girl Lay Lay is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

That Girl Lay Lay op IMDB

Score: 5,1 van de 10

That Girl Lay Lay follows Lay Lay, the perfect hype girl and best friend that anyone could ever want from their personal affirmation app. Struggling to make her mark at school and needing a best friend to talk to, Sadie wishes upon a star that Lay Lay was real and could help teach her how to stand out. When her wish comes true and Lay Lay is magically brought to life, the two friends learn that when they are together, they can accomplish anything, and navigate life as teenagers and discover who they truly are.

Acteurs in That Girl Lay Lay

Meer zoals That Girl Lay Lay

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
How to Ruin Love
Zoleka vermoedt ontrouw en is van plan haar vriend op heterdaad te betrappen, maar verpest zo haar eigen huwelijksaanzoek. Nu moet ze hem zien terug te winnen.
Tires
In de autogarage van zijn vader probeert een onhandige manager de klantenservice te verbeteren en de omzet te verhogen terwijl hij zijn lastige neef in het gareel moet houden.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.