Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

That's My Boy

Film, 2012, 116 minuten, 283.417 beoordelingen
That's My Boy
De spanningen tussen een nare vader en zijn zoon lopen hoog op als de vader besluit om in te trekken bij de zoon en diens verloofde net voor hun huwelijk.
De film That's My Boy is uitgebracht in 2012 en duurt 116 minuten. Adam Sandler speelt de gekke, onvolwassen vader van Andy Samberg in deze comedy, samen met Leighton Meester. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.That's My Boy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
12 jaar en ouder Bevat sex Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

That's My Boy op Moviemeter

Score: 2,65 van de 5

Hoewel hij nog steeds een tiener was heeft Donny (Adam Sandler) zijn zoon Todd (Andy Samberg) alleen opgevoed tot zijn 18e verjaardag. Ze hebben elkaar jaren niet meer gezien maar op de avond voordat Todd gaat trouwen staat Donny plots voor de deur. Donny probeert wanhopig om weer contact te leggen met zijn zoon maar is gedwongen om te gaan met de gevolgen van zijn slechte opvoeding.

That's My Boy op IMDB

Score: 6 van de 10

While in his teens, Donny fathered a son, Todd, and raised him as a single parent up until Todd's 18th birthday. Now, after not seeing each other for years, Todd's world comes crashing down when Donny resurfaces just before Todd's wedding.

Trailer

Acteurs in That's My Boy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals That's My Boy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.