Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared

The 101-Year Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared
Film, 2016, 108 minuten
The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared
Een excentrieke ex-spion en zijn jongere, tachtigjarige partner hebben geld nodig en gaan in allerlei landen op zoek naar een kostbare Russische frisdrankformule.
De film The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 108 minuten. De bekroonde voorloper van deze eigenzinnige comedy was een van de grootste Zweedse kaskrakers ooit. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Bizar, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared op Moviemeter

Score: 3,01 van de 5

Er is slechts een jaar verstreken sinds de laatste avonturen van Allan Karlsson. Nu geniet de oude man met zijn vrienden een droomleven op de stranden van Bali. Maar door zijn uitbundige levensstijl houdt hij geen rekening met zijn financiën en naarmate Allans 101ste verjaardag naderbij komt, begint hij krap bij kas te zitten. Om dit te vieren opent Allan de laatste fles 'Folksoda', nog uit zijn oude tijden van spionage en die het Sovjet antwoord was op cola en rockmuziek. De smaak brengt Allan op een nieuw idee: hij begint aan een zoektocht naar het recept van de lekkere drank. Er zijn echter kapers op de kust...

The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared op IMDB

Score: 6,4 van de 10

The sequel of "The 100 year-old man who climbed out the window and disappeared" continues with more flashbacks from Allan Karlsson long and adventurous double agent life. Allan introduces the Russian "folksoda" which ignite a new adventure.

Acteurs in The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Zweeds
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Spaans;Nederlands

Meer zoals The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.