Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The 40-Year-Old Virgin

Film, 2005, 116 minuten, 6.552.595 beoordelingen
The 40-Year-Old Virgin
Als hij 40 wordt, is er één ding dat Andy niet heeft gedaan en het irriteert de oversekste jongens op het werk, die besluiten hem aan de vrouw te helpen.
De film The 40-Year-Old Virgin is uitgebracht in 2005 en duurt 116 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The 40-Year-Old Virgin op Moviemeter

Andy is een conservatieve, verlegen man en nog steeds maagd. Als zijn vrienden hier achter komen, doen ze er alles aan om hem aan de vrouw te krijgen. Andy speelt mee maar komt in de ene na de andere rampzalige situatie terecht. Totdat... hij een relatie krijgt met Trish, een vrouw met drie kinderen. 'Eindelijk', denken zijn vrienden, 'nu gaat het gebeuren!' Maar nee, Andy en Trish houden hun relatie voorlopig strikt platonisch...

The 40-Year-Old Virgin op IMDB

Score: 7 van de 10

Goaded by his buddies, a nerdy guy who's never "done the deed" only finds the pressure mounting when he meets a single mother.

Trailer

Acteurs in The 40-Year-Old Virgin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The 40-Year-Old Virgin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Mirror, Mirror
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.