Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The 9th Life of Louis Drax

Film, 2016, 107 minuten
The 9th Life of Louis Drax
Als de zeer onfortuinlijke Louis van een klif valt en in coma raakt, begint een arts te vermoeden dat er vreemde, bovennatuurlijke krachten aan het werk zijn.
De film The 9th Life of Louis Drax is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The 9th Life of Louis Drax op Moviemeter

Score: 2,99 van de 5

Louis Drax maakt een bijna dodelijke val op zijn negende verjaardag en belandt in een coma. De jonge Louis heeft al een leven vol bijna fatale ongelukken achter zich. Dr. Allen Pascal vermoedt kwade opzet en is vastbesloten om de vreemde omstandigheden waarin het ongeval plaatsvond te onderzoeken.

The 9th Life of Louis Drax op IMDB

Score: 6,3 van de 10

The story begins on Louis Drax's 9th birthday, when a lifetime of curious mishaps culminates in the boy's near-fatal fall. Desperate to reveal the strange circumstances behind the young boy's accident and dark coincidences that have plagued his entire life, Dr. Allan Pascal (Dornan) is drawn into a thrilling mystery that explores the nature of the sixth sense, testing the boundaries of fantasy and reality.

Acteurs in The 9th Life of Louis Drax

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The 9th Life of Louis Drax

Selfless

Selfless

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

The Discovery

The Discovery

(2017)

Lavender

Lavender

(2016)

Iris

Iris

(2016)

Bokeh

Bokeh

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

The Drowning

The Drowning

(2016)

Requiem

Requiem

(2018)

Afflicted

Afflicted

(2018)

OtherLife

OtherLife

(2017)

I Kill Giants

I Kill Giants

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.