Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De avonturen van de gelaarsde kat

Tv-serie, 2018, 212 beoordelingen
De avonturen van de gelaarsde kat
's Werelds geweldigste kat en vechtersbaas, minnaar en melkconnaisseur beleeft gedurfde avonturen op exotische locaties in deze gezinsvriendelijke comedyserie.
Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Hilarisch

De avonturen van de gelaarsde kat op IMDB

A spectacular C"G action-comedy, THE ADVENTURES OF PUSS IN BOOTS stars one of DreamWorks Animation's most celebrated characters. The world's greatest fighter, lover (and milk connoisseur) ...

Trailer

Meer zoals De avonturen van de gelaarsde kat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Minecraft: Story Mode
Beleef je eigen avontuur in de wereld van Minecraft. De toekomst ligt in jouw handen, want je beslissingen bepalen het verhaal. Denk dus goed na over je keuzes!
She-Ra en de power-prinsessen
Soldaat Adora vindt een magisch zwaard en blijkt de legendarische heldin She-Ra te zijn. Ze gaat bij het Verzet, maar haar beste vriendin blijft bij de duistere Horde.
Robozuna
Een jongen en zijn zelfgemaakte robot doen mee aan de zwaarste competitie in het universum terwijl ze proberen hun onderdrukte land te bevrijden van een kwaadaardig rijk.
Larva Eiland
Twee maffe larvenvriendjes zijn gestrand op een tropisch eiland en vinden lol in alles wat ze doen. Ze ontdekken nieuw voedsel en ontmoeten nieuwe dierenvrienden.
Oddbods: Party Monsters
Slick is verkleed als Sherlock Holmes. Hij moet de zaak oplossen als een tovenaar de gasten van Jeffs griezelige verkleedfeest verandert in hun enge alter ego.