Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

Film, 2005, 92 minuten, 325.882 beoordelingen
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?
De film The Adventures of Sharkboy and Lavagirl is uitgebracht in 2005 en duurt 92 minuten. Voordat hij een weerwolf was, speelde Taylor Lautner (Twilight) Sharkboy in dit fantasierijke verhaal. Geschikt voor 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl op IMDB

Score: 4 van de 10

A boy dreams up shark-boy and lava-girl and the horror that lies within their planet.

Acteurs in The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

Regisseur

Meer zoals The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Viva la banda de Mozart
Sluit je aan bij de vier jonge leden van de Mozartband (Mozart, Beethoven, Chopin en Verdi) die samen vele klassiek symfonische avonturen beleven.
Minions & More Volume 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.