Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The After Party

Film, 2018, 89 minuten
The After Party
Een opkomende rapper en zijn beste vriend/manager hebben één nacht om hun schaamte te overwinnen en hun droom om een beroemde hiphopartiest te worden waar te maken.
De film The After Party is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 89 minuten. In deze comedy spelen onder anderen Wiz Khalifa, French Montana, Pusha T, DMX, DJ Khaled en Desiigner een gastrol. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The After Party is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The After Party op IMDB

Nickelodeon uses "The After Party" to join the trend of cable networks airing shows that discuss programs that were on earlier in the night. Stars from Nick shows sit down to chat about the...

Acteurs in The After Party

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The After Party

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.