Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Amazing Spider-Man

Film, 2012, 136 minuten, 745.715 beoordelingen
The Amazing Spider-Man
Peter wil het mysterie van z'n verleden oplossen en Gwen Stacy voor zich winnen. Als 'Spider-Man' moet hij het daarna opnemen tegen het alter ego van Connors, de Hagedis.
De film The Amazing Spider-Man is uitgebracht in 2012 en duurt 136 minuten. Andrew Garfield treedt in Spider-Mans voetsporen in deze remake, een van de best bezochte films van 2012. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Amazing Spider-Man is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Amazing Spider-Man op Moviemeter

Peter Parker (Andrew Garfield) is een jonge, middelbare school student, die sinds de plotselinge verdwijning van zijn ouders bij zijn oom Ben (Martin Sheen) en tante May (Sally Field) woont. Tijdens een zoektocht naar zijn ouders komt hij terecht in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners (Rhys Ifans), waar hij plotseling wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter ontdekt vervolgens dat deze spin hem bijzondere gaven heeft gegeven en hij besluit om deze krachten te gebruiken om de misdaad tegen te gaan. Maar als Dr. Conners tijdens een experiment verandert in een groot en kwaadaardig wezen, genaamd The Lizard, weet Peter wat hem te doen staat; hij zal als zijn alter-ego Spider-Man al zijn krachten moeten aanroepen om dit monster te kunnen verslaan.

The Amazing Spider-Man op IMDB

Score: 7 van de 10

After Peter Parker is bitten by a genetically altered spider, he gains newfound, spider-like powers and ventures out to solve the mystery of his parent's mysterious death.

Acteurs in The Amazing Spider-Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Turks;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Duits;Frans

Meer zoals The Amazing Spider-Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.