Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Amazing Spider-Man

Film, 2012, 136 minuten, 745.715 beoordelingen
The Amazing Spider-Man
Peter wil het mysterie van z'n verleden oplossen en Gwen Stacy voor zich winnen. Als 'Spider-Man' moet hij het daarna opnemen tegen het alter ego van Connors, de Hagedis.
De film The Amazing Spider-Man is uitgebracht in 2012 en duurt 136 minuten. Andrew Garfield treedt in Spider-Mans voetsporen in deze remake, een van de best bezochte films van 2012. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The Amazing Spider-Man is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Amazing Spider-Man op Moviemeter

Peter Parker (Andrew Garfield) is een jonge, middelbare school student, die sinds de plotselinge verdwijning van zijn ouders bij zijn oom Ben (Martin Sheen) en tante May (Sally Field) woont. Tijdens een zoektocht naar zijn ouders komt hij terecht in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners (Rhys Ifans), waar hij plotseling wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter ontdekt vervolgens dat deze spin hem bijzondere gaven heeft gegeven en hij besluit om deze krachten te gebruiken om de misdaad tegen te gaan. Maar als Dr. Conners tijdens een experiment verandert in een groot en kwaadaardig wezen, genaamd The Lizard, weet Peter wat hem te doen staat; hij zal als zijn alter-ego Spider-Man al zijn krachten moeten aanroepen om dit monster te kunnen verslaan.

The Amazing Spider-Man op IMDB

Score: 7 van de 10

After Peter Parker is bitten by a genetically altered spider, he gains newfound, spider-like powers and ventures out to solve the mystery of his parent's mysterious death.

Acteurs in The Amazing Spider-Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Turks;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Duits;Frans

Meer zoals The Amazing Spider-Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.