Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Americans

Tv-serie, 2018, 98.241 beoordelingen
The Americans
Dit Koude Oorlog-drama volgt twee getrouwde Russische sleeper-agents die tijdens Ronald Reagans presidentschap vlakbij Washington D.C. wonen.
De tv-serie The Americans is uitgebracht in 2018. Won een Golden Globe voor Beste dramaserie. Matthew Rhys ('Philip') en Margo Martindale (‘Claudia’) wonnen een Emmy. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Americans op IMDB

Score: 8 van de 10

Two Soviet intelligence agents pose as a married couple to spy on the American government.

Acteurs in The Americans

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Americans

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
Kipo en het tijdperk der wonderwezens
Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje zoekt haar weg in een wereld vol gemuteerde dieren om met de hulp van haar chaotische team te overleven en thuis te komen.
The Healing Powers of Dude
Als een 11-jarige jongen met een sociale-angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele-hulphond Dude.