Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The App

Film, 2019, 79 minuten
The App
Nick, een acteur en rijke erfgenaam, raakt geobsedeerd door een dating-app terwijl hij in Rome zijn eerste film maakt. Hij komt terecht in een spiraal van zelfdestructie.
De film The App is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.The App is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The App op IMDB

Score: 2,8 van de 10

Loving girlfriend, family fortune, breakout movie role: he's got it all. Until an app awakens a powerful new yearning. While in Rome to shoot his first movie, Niccolò becomes obsessed and sent into a self-destructive spiral.

Acteurs in The App

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals The App

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.
The Colditz Story
De nazi's stuurden de lastigste gevangenen naar het zwaarbewaakte kasteel Colditz in Saksen. Een team Britse soldaten, geleid door P.R. 'Pat' Reid, plant een gewaagde ontsnapping.