Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The App

Film, 2019, 79 minuten
The App
Nick, een acteur en rijke erfgenaam, raakt geobsedeerd door een dating-app terwijl hij in Rome zijn eerste film maakt. Hij komt terecht in een spiraal van zelfdestructie.
De film The App is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The App is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The App op IMDB

Score: 2,8 van de 10

Loving girlfriend, family fortune, breakout movie role: he's got it all. Until an app awakens a powerful new yearning. While in Rome to shoot his first movie, Niccolò becomes obsessed and sent into a self-destructive spiral.

Acteurs in The App

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals The App

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.
The Smile
Na het overleven van een hartaanval krijgt een psychiater een relatie met een jongere, vrijgevochten tenniscoach die haar eigen geheimen en verlangens heeft.