Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The App

Film, 2019, 79 minuten
The App
Nick, een acteur en rijke erfgenaam, raakt geobsedeerd door een dating-app terwijl hij in Rome zijn eerste film maakt. Hij komt terecht in een spiraal van zelfdestructie.
De film The App is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The App is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The App op IMDB

Score: 2,8 van de 10

Loving girlfriend, family fortune, breakout movie role: he's got it all. Until an app awakens a powerful new yearning. While in Rome to shoot his first movie, Niccolò becomes obsessed and sent into a self-destructive spiral.

Acteurs in The App

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals The App

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
The Half Of It
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.
Late Night
Een oudgediende talkshowpresentatrice dreigt opzijgezet te worden en probeert een andere stijl als een ambitieuze vrouw haar mannelijke schrijversteam komt versterken.
Vault
Twee kruimeldieven worden ingehuurd om een enorme privékluis van de maffia te beroven en moeten al hun criminele vaardigheden gebruiken om samen deze klus te klaren.