Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Arbitration

Film, 2016, 100 minuten
The Arbitration
Een arbitragepanel moet een CEO in Nigeria beoordelen die door een ex-werknemer, met wie hij een affaire had, wordt aangeklaagd voor onrechtmatig ontslag en verkrachting.
De film The Arbitration is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Violence, coarse language. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Arbitration op Moviemeter

De arbitrage die centraal staat in de film, betreft een rechtszaak die is aangespannen door Dara, een slimme computertechnicus, tegen haar baas Gbenga. Ze beweert dat Gbenga haar heeft verkracht en de werkgerelateerde schadevergoeding die ze verschuldigd is, heeft ingehouden. Dara en haar advocaat zijn vastbesloten om gerechtigheid te doen geschieden. Een arbitragepanel moet de hele zaak beoordelen.

The Arbitration op IMDB

Score: 5,9 van de 10

An Arbitration panel is constituted to find out the truth when the CEO of a company who has an affair with his employee is being sued and accused of raping her.

Acteurs in The Arbitration

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vampire in the Garden
Een vampierkoningin en een meisje vormen een onwaarschijnlijk duo en gaan op zoek naar het 'paradijs': een plek waar mensen en vampiers in harmonie leven.