Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Arbitration

Film, 2016, 100 minuten
The Arbitration
Een arbitragepanel moet een CEO in Nigeria beoordelen die door een ex-werknemer, met wie hij een affaire had, wordt aangeklaagd voor onrechtmatig ontslag en verkrachting.
De film The Arbitration is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Violence, coarse language Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Arbitration op Moviemeter

De arbitrage die centraal staat in de film, betreft een rechtszaak die is aangespannen door Dara, een slimme computertechnicus, tegen haar baas Gbenga. Ze beweert dat Gbenga haar heeft verkracht en de werkgerelateerde schadevergoeding die ze verschuldigd is, heeft ingehouden. Dara en haar advocaat zijn vastbesloten om gerechtigheid te doen geschieden. Een arbitragepanel moet de hele zaak beoordelen.

The Arbitration op IMDB

Score: 5,9 van de 10

An Arbitration panel is constituted to find out the truth when the CEO of a company who has an affair with his employee is being sued and accused of raping her.

Acteurs in The Arbitration

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.