Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Art of Organized Noize

Documentaire, 2016, 100 minuten
The Art of Organized Noize
Deze documentaire geeft een beeld van het succes van Organized Noize, de invloedrijke producenten van megahits van Outkast, Goodie Mob, TLC en anderen.
De documentaire The Art of Organized Noize is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Art of Organized Noize op Moviemeter

Rico Wade, Ray Murray en Sleepy Brown veranderden als Organized Noize de hiphopscene. De film documenteert de ups en downs van het legendarische producerstrio uit Atlanta. Met nummers voor o.a. Outkast, Goodie Mob en TLC liet het productieteam uit Atlanta hun voetsporen na. De documentaire belicht hun carrière en er zijn interviews met ondermeer Andre 3000, Big Boi, Puff Daddy, Future. De documentaire gaat in op hoe platen als 'Players Ball' en 'Southernplayalisticadillacmuzik' tot stand zijn gekomen.

The Art of Organized Noize op IMDB

Score: 7,1 van de 10

As pioneers of the Dirty South music movement, Organized Noize is responsible for Outkast, CeeLo, the Goodie Mob and the Dungeon Family. Their production shaped the landscape of hip-hop with their own distinctive sound, created in the confines of a dungeon. Featuring interviews with Andre 3000, Big Boi, Puff Daddy, Future, Ludacris, L.A. Reid, 2 Chainz, CeeLo and more, this is the story of the rise and fall of music's most prolific unsung heroes. From Flavor Unit and the producers of Lil Wayne's "The Carter" documentary, this is the Art of Organized Noize.

Acteurs in The Art of Organized Noize

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Art of Organized Noize

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.