Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The B-Side: Elsa Dorfman's Portrait Photography

Documentaire, 2016, 76 minuten
The B-Side: Elsa Dorfman's Portrait Photography
Filmmaker Errol Morris werpt een blik op het leven, het werk en de studio van zijn vriendin Elsa Dorfman, een polaroidfotografe die sterren en gewone mensen fotografeert.
De documentaire The B-Side: Elsa Dorfman's Portrait Photography is uitgebracht in 2016 en duurt 76 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The B-Side: Elsa Dorfman's Portrait Photography op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Portrait photographer Elsa Dorfman found her medium in 1980: the larger-than-life Polaroid Land 20x24 camera. For the next thirty-five years she captured the "surfaces" of those who visited her Cambridge, Massachusetts studio: families, Beat poets, rock stars, and Harvard notables. As pictures begin to fade and her retirement looms, Dorfman gives Errol Morris an inside tour of her backyard archive.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The B-Side: Elsa Dorfman's Portrait Photography

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.