Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Babysitter: Killer Queen

Film, 2020, 102 minuten
The Babysitter: Killer Queen
Twee jaar geleden overleefde Cole een satanische bloedsekte. Zijn nieuwe nachtmerrie: de middelbare school. De oude demonen maken zijn leven ook nog steeds tot een hel.
De film The Babysitter: Killer Queen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 102 minuten. McG's satanische sequel met Jenna Ortega, Judah Lewis, Emily Alyn Lind, Bella Thorne en de rest van de originele cast. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Babysitter: Killer Queen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Babysitter: Killer Queen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Babysitter: Killer Queen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.