Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Babysitter: Killer Queen

Film, 2020, 102 minuten
The Babysitter: Killer Queen
Twee jaar geleden overleefde Cole een satanische bloedsekte. Zijn nieuwe nachtmerrie: de middelbare school. De oude demonen maken zijn leven ook nog steeds tot een hel.
De film The Babysitter: Killer Queen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 102 minuten. McG's satanische sequel met Jenna Ortega, Judah Lewis, Emily Alyn Lind, Bella Thorne en de rest van de originele cast. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Babysitter: Killer Queen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Babysitter: Killer Queen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Babysitter: Killer Queen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
A Part of You
In dit emotionele en bitterzoete coming-of-age-drama over mensen die een dierbare verliezen, worstelt een tiener om de brokstukken van haar gebroken wereld op te rapen.