Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Bad Batch

Film, 2016, 119 minuten
The Bad Batch
Een jonge vrouw wordt verbannen naar een wildernis van ongewenste mensen. Ze probeert te overleven in een woestijncommune vol drugs en een enclave met kannibalen.
De film The Bad Batch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 119 minuten. Keanu Reeves en Jim Carrey laten zich helemaal gaan in deze verrassende mix van Mad Max en Pretty in Pink. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Breinbrekend, Onheilspellend, Offbeat, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Bad Batch op Moviemeter

Score: 2,82 van de 5

Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch woestijnlandschap in Texas waar een gemeenschap van kannibalen woont. Onder hen bevindt zich een forse kannibaal die een belangrijke regel overtreedt: speel niet met je eten. Vervolgens ontvouwt er zich een liefdesverhaal.

Acteurs in The Bad Batch

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Bad Batch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.