Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Bad Kids

Documentaire, 2016, 101 minuten
The Bad Kids
Deze documentaire gaat over leraren op een school in de Mojavewoestijn die risicoleerlingen helpen door compassie te bieden en hun levensvaardigheden te ontwikkelen.
De documentaire The Bad Kids is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Bad Kids op Moviemeter

Score: 3 van de 5

In een verarmd stadje in de Mojave-woestijn staat de Black Rock Continuation High School, speciaal voor scholieren die het risico lopen tussen wal en schip te raken tijdens hun opleiding. Iedere student loopt zo enorm achter dat op ze de reguliere manier nooit hun diploma zullen halen. Black Rock is hun laatste hoop. De leraren daar denken dat liefde en empathie meer zal bereiken dan puur en alleen droog lesgeven.

The Bad Kids op IMDB

Score: 7 van de 10

A group of teachers at a Mojave Desert high school take an unconventional approach to improve the lives of their struggling students.

Acteurs in The Bad Kids

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Bad Kids

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.