Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Bad Kids

Documentaire, 2016, 101 minuten
The Bad Kids
Deze documentaire gaat over leraren op een school in de Mojavewoestijn die risicoleerlingen helpen door compassie te bieden en hun levensvaardigheden te ontwikkelen.
De documentaire The Bad Kids is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Bad Kids op Moviemeter

Score: 3 van de 5

In een verarmd stadje in de Mojave-woestijn staat de Black Rock Continuation High School, speciaal voor scholieren die het risico lopen tussen wal en schip te raken tijdens hun opleiding. Iedere student loopt zo enorm achter dat op ze de reguliere manier nooit hun diploma zullen halen. Black Rock is hun laatste hoop. De leraren daar denken dat liefde en empathie meer zal bereiken dan puur en alleen droog lesgeven.

The Bad Kids op IMDB

Score: 7 van de 10

A group of teachers at a Mojave Desert high school take an unconventional approach to improve the lives of their struggling students.

Acteurs in The Bad Kids

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Bad Kids

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.
Broken Health
Temidden van de verwoestende COVID-19-pandemie proberen de Catalaanse minister van Volksgezondheid Alba Vergés en haar team de crisis onder controle te krijgen.