Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Ballad of Buster Scruggs

Film, 2018, 133 minuten
The Ballad of Buster Scruggs
De westernverhalen van de gebroeders Coen variëren van absurd tot diepzinnig en volgen de avonturen van outlaws en kolonisten in het Wilde Westen.
De film The Ballad of Buster Scruggs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 133 minuten. Deze door Joel en Ethan Coen geschreven en geregisseerde anthologie won Beste scenario op het filmfestival van Venetië. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Offbeat, Absurd, Geestig, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Ballad of Buster Scruggs op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

Omnibusfilm verdeeld over zes hoofdstukken die allen verhalen over het Wilde Westen met de zingende cowboy Buster Scruggs als centrale figuur. In 'Near Algodones' komt een aspirant-bankovervaller lijnrecht tegenover een bankbediende te staan. 'Meal Ticket' volgt twee vermoeide rondreizende mannen. De een is impresario, de ander een artiest zonder armen en benen. Deze reciteert teksten gaande van beroemde poëzie tot de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring. In 'The Gal Who Got Rattled' komt een vrouw op een kermiswagen onverwachts in aanraking met de liefde. In 'The Mortal Remains' bevinden drie kibbelende personen zich op een metafysische reis, zonder terugkeer.

The Ballad of Buster Scruggs op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Six tales of life and violence in the Old West, following a singing gunslinger, a bank robber, a traveling impresario, an elderly prospector, a wagon train, and a perverse pair of bounty hunters.

Acteurs in The Ballad of Buster Scruggs

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Turks;Frans;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals The Ballad of Buster Scruggs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.