Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young

Documentaire, 2014, 89 minuten
The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young
Tijdens een slopende wedstrijd die is ontstaan na een historische ontsnapping, worden atleten mentaal en fysiek getest in een marathon die maar weinig mensen uitlopen.
De documentaire The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young op Moviemeter

Score: 3,68 van de 5

De Barkley Marathons, een 60 uur durende race waarbij het draait om fysieke en mentale uithoudingsvermogen, is ontworpen als geheime race. Eerst moet je zelf ontdekken hoe je je op kan geven, vervolgens moet je slagen voor een test en dan begint het pas echt: een lange tocht door de wildernis van Tennessee, waarbij je vijf extreme marathons moet ondergaan in minder dan tweeënhalve dag zonder kaart of wegwijzers. In de 25 jaar dat het evenement bestaat hebben slechts tien personen de finish gehaald. Deze documentaire volgt een handvol deelnemers, elk met hun eigen redenen en drijfveren, terwijl ze de finish proberen te halen.

The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young op IMDB

Score: 7,8 van de 10

In its first 25 years only 10 people have finished The Barkley Marathons. Based on a historic prison escape, this cult like race tempts people from around the world to test their limits of physical and mental endurance in this documentary that contemplates the value of pain.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
El Pepe, una vida suprema
In deze persoonlijke documentaire praat de voormalige president van Uruguay, José 'Pepe' Mujica, over dingen die hij in de gevangenis leerde, zijn idealen en de toekomst.