Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Battered Bastards of Baseball

Documentaire, 2014, 80 minuten, 142.245 beoordelingen
The Battered Bastards of Baseball
Het kleurrijke waargebeurde verhaal van de Portland Mavericks, een vechtlustig honkbalteam van underdogs dat in de jaren 70 werd opgestart door acteur Bing Russell.
De documentaire The Battered Bastards of Baseball is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 80 minuten. Een eigenaar die filmster is. Open try-outs. Een te schande gemaakte voormalige Yankee. Honkballen maar! Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Battered Bastards of Baseball op Moviemeter

In 1972 besluit het AAA Minor League Baseball team van Portland de stad te verlaten om de lege tribunes in een andere stad te vullen. Acteur en semiprofessional honkbalspeler Bing Russel besluit een A Minor League Baseball team op te richten dat als enige financieel onafhankelijk blijft van de grote jongens uit de Major League. Afgekeurde ex-honkballers, onontdekt talent en bebaarde gekken uit het hele land komen af op de try outs. Iedereen verklaart Bing voor gek, maar de sporters zijn uit op wraak nadat de kleine clubs jarenlang zijn leeggeroofd door de grote clubs.

The Battered Bastards of Baseball op IMDB

Score: 8 van de 10

The Battered Bastards of Baseball is one of baseball's last great, unheralded true stories. In 1973, Hollywood veteran Bing Russell (best known for playing Deputy Clem on "Bonanza") created...

Trailer

Regisseurs

Meer zoals The Battered Bastards of Baseball

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.