Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Battle of Midway

La bataille de Midway
Documentaire, 1942, 18 minuten
The Battle of Midway
Regisseur John Ford legde beelden vast van de slag bij Midway, een lucht- en zeeoffensief dat een keerpunt was in de oorlog in de Stille Oceaan.
De documentaire The Battle of Midway is uitgebracht in 1942 en duurt 18 minuten. John Ford raakte gewond door granaatscherven tijdens het filmen van het gevecht en kreeg hiervoor de Purple Heart.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Battle of Midway op IMDB

Score: 6,3 van de 10

On June 4-6, 1942, a large Japanese force attempted to capture Midway Island in the North Pacific, but was defeated by U.S. forces with a loss ratio of 4:1 in favor of the Americans. On hand was a crew of naval photographers directed by John Ford; their documentary footage was edited together with narration by Hollywood actors. The film covers the attack on Midway, some limited aerial footage, the search for survivors, and aftermath of the battle.

Acteurs in The Battle of Midway

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Battle of Midway

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.
Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter
Ontdek het leven en werk van de Oostenrijkse schrijver Adalbert Stifter. Zijn unieke ideeën resulteerden in literatuur die nog steeds spannend en relevant aanvoelt.