Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Battle of Midway

La bataille de Midway
Documentaire, 1942, 18 minuten
The Battle of Midway
Regisseur John Ford legde beelden vast van de slag bij Midway, een lucht- en zeeoffensief dat een keerpunt was in de oorlog in de Stille Oceaan.
De documentaire The Battle of Midway is uitgebracht in 1942 en duurt 18 minuten. John Ford raakte gewond door granaatscherven tijdens het filmen van het gevecht en kreeg hiervoor de Purple Heart.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Battle of Midway op IMDB

Score: 6,3 van de 10

On June 4-6, 1942, a large Japanese force attempted to capture Midway Island in the North Pacific, but was defeated by U.S. forces with a loss ratio of 4:1 in favor of the Americans. On hand was a crew of naval photographers directed by John Ford; their documentary footage was edited together with narration by Hollywood actors. The film covers the attack on Midway, some limited aerial footage, the search for survivors, and aftermath of the battle.

Acteurs in The Battle of Midway

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Battle of Midway

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Stars and Stripes
Waarom hebben haviken, herten en wilde zwijnen vlekken en strepen als ze jonger zijn? Observeer van dichtbij hoe dieren lichaamsmarkeringen gebruiken om te overleven.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.