Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Battle of Midway

La bataille de Midway
Documentaire, 1942, 18 minuten
The Battle of Midway
Regisseur John Ford legde beelden vast van de slag bij Midway, een lucht- en zeeoffensief dat een keerpunt was in de oorlog in de Stille Oceaan.
De documentaire The Battle of Midway is uitgebracht in 1942 en duurt 18 minuten. John Ford raakte gewond door granaatscherven tijdens het filmen van het gevecht en kreeg hiervoor de Purple Heart.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Battle of Midway op IMDB

Score: 6,3 van de 10

On June 4-6, 1942, a large Japanese force attempted to capture Midway Island in the North Pacific, but was defeated by U.S. forces with a loss ratio of 4:1 in favor of the Americans. On hand was a crew of naval photographers directed by John Ford; their documentary footage was edited together with narration by Hollywood actors. The film covers the attack on Midway, some limited aerial footage, the search for survivors, and aftermath of the battle.

Acteurs in The Battle of Midway

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals The Battle of Midway

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.