Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Beginning and End of the Universe

Tv-serie, 2016
The Beginning and End of the Universe
Natuurkundige Jim Al-Khalili onderzoekt de wetenschap achter het ontstaan van ons universum en nieuwe inzichten in de verrassende manieren waarop dit ten einde kan komen.
De tv-serie The Beginning and End of the Universe is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Beginning and End of the Universe op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Professor Jim Al-Khalili brengt ons terug in de tijd om de grootste vraag in de wetenschap aan te pakken: hoe is het universum begonnen? Het ontdekken van de oorsprong van het universum wordt beschouwd als de grootste intellectuele prestatie van de mensheid. Door het herhalen van sleutelexperimenten ontketent Jim het kosmische mysterie van het scheppingsverhaal. Vervolgens brengt de natuurkundige de kijker naar de verre toekomst om te proberen te ontdekken hoe het universum eindigt. Hij onthult een universum dat veel vreemder is dan we ons kunnen inbeelden.

The Beginning and End of the Universe op IMDB

Score: 8 van de 10

Two documentary movies, the first discuss the theory of the beginning of the universe (big bang theory), while the other includes the ending theories.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Turks

Meer zoals The Beginning and End of the Universe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.