Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Beginning and End of the Universe

Tv-serie, 2016
The Beginning and End of the Universe
Natuurkundige Jim Al-Khalili onderzoekt de wetenschap achter het ontstaan van ons universum en nieuwe inzichten in de verrassende manieren waarop dit ten einde kan komen.
De tv-serie The Beginning and End of the Universe is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Beginning and End of the Universe op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Professor Jim Al-Khalili brengt ons terug in de tijd om de grootste vraag in de wetenschap aan te pakken: hoe is het universum begonnen? Het ontdekken van de oorsprong van het universum wordt beschouwd als de grootste intellectuele prestatie van de mensheid. Door het herhalen van sleutelexperimenten ontketent Jim het kosmische mysterie van het scheppingsverhaal. Vervolgens brengt de natuurkundige de kijker naar de verre toekomst om te proberen te ontdekken hoe het universum eindigt. Hij onthult een universum dat veel vreemder is dan we ons kunnen inbeelden.

The Beginning and End of the Universe op IMDB

Score: 8 van de 10

Two documentary movies, the first discuss the theory of the beginning of the universe (big bang theory), while the other includes the ending theories.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Turks

Meer zoals The Beginning and End of the Universe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.