Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Beginning of Life

O Começo da Vida
Documentaire, 2016, 96 minuten
The Beginning of Life
Wetenschappers, ouders en pleitbezorgers van over de hele wereld tonen aan hoe een betere zorg voor kleine kinderen een positief effect heeft op de evolutie van de mens.
De documentaire The Beginning of Life is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Beginning of Life op Moviemeter

Score: 3,75 van de 5

Een van de grootste ontdekkingen in de neurowetenschappen is dat wanneer een persoon geboren is, het niet alleen om een genetische belasting gaat. We worden gevormd door onze genen, gecombineerd met onze relatie met alles om ons heen. Deze documentaire onderzoekt wat ons onderscheidt en wat van essentieel belang is voor ons allemaal, hoe we een betere samenleving kunnen creëren door te investeren in de eerste jaren van ons leven. Wetenschappers, ouders en pleitbezorgers van over de hele wereld tonen aan hoe een betere zorg voor kleine kinderen een positief effect heeft op de evolutie van de mens.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch;Engels [Origineel];Spaans;Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Beginning of Life

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.