Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Best of Me

Film, 2014, 117 minuten, 171.816 beoordelingen
The Best of Me
De vonken vliegen ervan af bij deze oud-klasgenoten als zij naar huis terugkeren voor een begrafenis maar pijnlijke herinneringen voorkomen een gezamenlijke toekomst.
De film The Best of Me is uitgebracht in 2014 en duurt 117 minuten. The Best of Me is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks die ook The Notebook en A Walk to Remember schreef. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Best of Me op Moviemeter

Score: 3,27 van de 5

Twee totaal verschillende tieners worden verliefd op elkaar in de middelbare school. Kort daarna worden ze echter gescheiden en kiezen ze elk een radicaal verschillend pad. 21 jaar later, op een begrafenis, ontmoeten ze elkaar weer in hun vroegere woonplaats en komen oude, pijnlijke herinneringen weer boven drijven.

The Best of Me op IMDB

Score: 7 van de 10

A pair of former high school sweethearts reunite after many years when they return to visit their small hometown.

Acteurs in The Best of Me

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Best of Me

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.