Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Big Bang Theory

Tv-serie, 2018, 753.039 beoordelingen
The Big Bang Theory
De nerderige vriendenkring van fysici Leonard en Sheldon en hun vrienden Howard en Raj wordt uitgebreid als beginnend actrice Penny naast hen komt wonen.
De tv-serie The Big Bang Theory is uitgebracht in 2018. Jim Parsons won vier Emmy's en een Golden Globe voor zijn vertolking van het kieskeurige genie Sheldon Cooper. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Excentriek.

The Big Bang Theory op IMDB

Score: 9 van de 10

A woman who moves into an apartment across the hall from two brilliant but socially awkward physicists shows them how little they know about life outside of the laboratory.

Acteurs in The Big Bang Theory

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Big Bang Theory

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.