Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Big Day

Tv-serie, 2021
The Big Day
Voor zes verloofde stellen begint 'lang en gelukkig' spectaculair. Een verbluffend inkijkje in de Indiase bruiloftssector waarin miljarden omgaan.
De tv-serie The Big Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor alle leeftijden. The Big Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (India) - Audiobeschrijving;Engels (India) [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels (India);Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Big Day

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Is She the Wolf?
Ze zijn hier allemaal op zoek naar de ware liefde, maar onder de vrouwen bevindt zich in ieder geval één 'wolf' die niet verliefd mag worden.
Friday Night Plan
Wanneer hun moeder op zakenreis vertrekt, zetten twee broers hun gekibbel opzij om stiekem naar het coolste feest van het jaar te gaan voordat ze weer terug is.
Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.
Risqué Business: Taiwan
Shin Dong-youp en Sung Si-kyung beginnen aan een vrolijke reis naar Taiwan om inzicht te krijgen in de sekscultuur en -industrie.