Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Big Family Cooking Showdown

Tv-serie, 2018
The Big Family Cooking Showdown
Gezinnen die gek zijn op koken, serveren in deze serie hun lekkerste gerechten om kans te maken op de titel van 'beste thuiskoks van Groot-Brittannië'.
De tv-serie The Big Family Cooking Showdown is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Nadiya Hussain (The Great British Bake Off) en Zoe Ball (Strictly Come Dancing: It Takes Two) presenteren de wedstrijd. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Big Family Cooking Showdown op IMDB

Score: 6,9 van de 10

The Big Family Cooking Showdown is a TV series starring Angellica Bell, Tommy Banks, and Zoë Ball. Competitive food show celebrating the families who make ordinary food extraordinary, presented by Zoe Ball and Nadiya Hussain.

Acteurs in The Big Family Cooking Showdown

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Big Family Cooking Showdown

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.