Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Big Family Cooking Showdown

Tv-serie, 2017
The Big Family Cooking Showdown
Gezinnen die gek zijn op koken, serveren in deze serie hun lekkerste gerechten om kans te maken op de titel van 'beste thuiskoks van Groot-Brittannië'.
De tv-serie The Big Family Cooking Showdown is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Nadiya Hussain (The Great British Bake Off) en Zoe Ball (Strictly Come Dancing: It Takes Two) presenteren de wedstrijd. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Big Family Cooking Showdown op IMDB

Score: 6,9 van de 10

The Big Family Cooking Showdown is a TV series starring Angellica Bell, Tommy Banks, and Zoë Ball. Competitive food show celebrating the families who make ordinary food extraordinary, presented by Zoe Ball and Nadiya Hussain.

Acteurs in The Big Family Cooking Showdown

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Big Family Cooking Showdown

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.