Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Billion Dollar Code

Tv-serie, 2021
The Billion Dollar Code
Eind jaren 90 vonden een kunstenaar en een hacker een nieuwe manier uit om naar de wereld te kijken. Jaren later klagen ze Google aan wegens inbreuk op het octrooi.
De tv-serie The Billion Dollar Code is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Billion Dollar Code is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel, Spannend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Billion Dollar Code

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Billion Dollar Code

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Stars and Stripes
Waarom hebben haviken, herten en wilde zwijnen vlekken en strepen als ze jonger zijn? Observeer van dichtbij hoe dieren lichaamsmarkeringen gebruiken om te overleven.