Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Bittersweet

Film, 2017, 98 minuten
The Bittersweet
Er loopt een moordenaar vrij rond. Ondertussen ontdekt een jonge koerier dat een dokter misschien zijn zus is, die hij niet meer heeft gezien sinds hij klein was.
De film The Bittersweet is uitgebracht in 2017 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Bittersweet op Moviemeter

Xiao Ma is van deels Chinese en deels Zuid-Koreaanse afkomst. Hij woonde in een klein dorpje in China. Zijn ouders scheidden en lieten hem aan zijn lot over toen hij nog jong was. Zijn buurman Old Xu die een kinderopvangdienst leidde ontfermde zich over hem. Hij deed een beroep op zijn grote zus Xiu Xiu om deze kinderen te verzorgen. Xiao Ma was introvert en sprak weinig met de andere kinderen, die om deze reden niet van hem hielden. De momenten die hij met Xiu Xiu besteedde, waren voor hem de gelukkigste in zijn leven. Maar een ongeval waarbij brand uitbrak zorgde ervoor dat ze gescheiden werden. Een paar jaar later ontmoet hij echter de chirurg Miao Xuan in het ziekenhuis en gelooft dat ze de zus Xiu Xiu is die hij in het verleden gekend heeft. Maar Miao Xuan blijft dat ontkennen...

The Bittersweet op IMDB

Score: 5,4 van de 10

The Bittersweet is a movie starring Min-Ho Lee and Xuan Zhu. While a murderer is roaming the streets, a young courier suspects that a doctor might be the sister he hasn't seen since childhood.

Acteurs in The Bittersweet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees;Spaans;Duits;Frans
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals The Bittersweet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.