Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Blacklist

Tv-serie, 2021, 1.066.928 beoordelingen
The Blacklist
Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.
De tv-serie The Blacklist is uitgebracht in 2021. James Spader werd genomineerd voor twee Golden Globes voor zijn versie van het criminele meesterbrein Red Reddington. The Blacklist is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Blacklist op IMDB

Score: 8 van de 10

A highly articulate, erudite and intelligent businessman and mastermind, "Red" Reddington, has allegedly been on the "10 Most Wanted List" of various U.S. law enforcement agencies for over ...

Acteurs in The Blacklist

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Braziliaans Portugees;Engels
Ondertiteling: Deens;Duits;Spaans;Fins;Frans;Noors - Bokmål;Nederlands;Braziliaans Portugees;Zweeds;Engels

Meer zoals The Blacklist

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Hinterland

Hinterland

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.