Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Bleeding Edge

Documentaire, 2018, 100 minuten
The Bleeding Edge
Deze eyeopener onderzoekt de snelgroeiende medische hulpmiddelenindustrie en laat zien dat de drang tot innovatie kan leiden tot vreselijke gevolgen voor patiënten.
De documentaire The Bleeding Edge is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 100 minuten. Van de voor een Oscar genomineerde filmmakers Kirby Dick en Amy Ziering (The Invisible War en The Hunting Ground). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. The Bleeding Edge is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Bleeding Edge op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A look at the unforeseen consequences of advanced technological devices used in the medical field.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Bleeding Edge

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.