Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Blind Christ

Film, 2016, 85 minuten
The Blind Christ
Een man die beweert als kind een goddelijke openbaring te hebben gehad, trekt door de Chileense woestijn om een wonder te verrichten voor een zwaargewonde vriend.
De film The Blind Christ is uitgebracht in 2016 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Blind Christ op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Michael gelooft dat hij als een kind een goddelijke openbaring in de Chileense woestijn heeft meegemaakt. De buren geloven hem niet en beginnen hem na te wijzen als de dorpsgek: el Cristo. Op een avond raakt een jeugdvriend betrokken bij een ongeval in een afgelegen dorp. Zodra Michael hiervan hoort onderneemt hij een pelgrimstocht te voet door de woestijn, ervan overtuigd dat hij zijn vriend kan genezen met een wonder.

The Blind Christ op IMDB

Score: 6 van de 10

Rafael is an inhabitant of a remote village in the Chilean desert. But not any inhabitant. He is Christ.

Acteurs in The Blind Christ

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Nederlands;Spaans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.