Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Bomb

Documentaire, 2016, 59 minuten
The Bomb
Vorm, montage en betoverende kinetica liggen ten grondslag aan deze experimentele meditatie over de vernietigende kracht van de atoombom. Met muziek van The Acid.
De documentaire The Bomb is uitgebracht in 2016 en duurt 59 minuten. De experimentele film van cineast Smriti Keshari en schrijver Eric Schlosser begon als een multimediale kunstopstelling. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Bomb op Moviemeter

Score: 2,93 van de 5

Een associatieve geschiedenis van de atoombom, verteld via een mix van historisch en eigentijds beeldmateriaal dat samen werd bewerkt, opzettelijk om een strikte chronologie te ontwijken. Centraal staat een moordmachine die in de bombastische militaire parades door de nucleaire staten wordt gevierd. De film laat zien hoe de bom niets van haar macht en perverse fascinatie verloren heeft. Over en weer ontploffen champignonsvormige vuurvlammen in de lucht. Heldere flitsen verschijnen aan de hemel tijdens atoomtests met varkens, schapen en apen in de woestijn van Nevada of buiten de open zee...

The Bomb op IMDB

Score: 7,7 van de 10

See how America developed the most destructive invention in human history - the nuclear bomb - how it changed the world and how it continues to loom large in our lives. Hear from historians and those who experienced the dawn of the atomic age.

Acteurs in The Bomb

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.