Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Boy Who Harnessed the Wind

Film, 2019, 113 minuten
The Boy Who Harnessed the Wind
Geïnspireerd door een boek bouwt de 13-jarige William Kamkwamba een windturbine om zijn dorp in Malawi te redden van hongersnood. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film The Boy Who Harnessed the Wind is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 113 minuten. Oscar-genomineerde en BAFTA-winnaar Chiwetel Ejiofor maakt zijn speelfilmregiedebuut met deze opbeurende film. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Boy Who Harnessed the Wind op IMDB

Score: 7,4 van de 10

A boy in Malawi helps his village by building a wind turbine after reading about them in a library book.

Acteurs in The Boy Who Harnessed the Wind

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Boy Who Harnessed the Wind

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Claus Family 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?