Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Boy

Film, 2016, 97 minuten
The Boy
Een nanny wordt door een echtpaar aangenomen om op hun zoon te passen. Tot haar verbijstering blijkt de jongen een pop te zijn die de ouders als een echt kind behandelen.
De film The Boy is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Boy op IMDB

Score: 6 van de 10

An American nanny is shocked that her new English family's boy is actually a life-sized doll. After she violates a list of strict rules, disturbing events make her believe that the doll is really alive.

Trailer

Acteurs in The Boy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Boy

Carrie

Carrie

(2013)

Satanic

Satanic

(2016)

Hush

Hush

(2016)

Verónica

Verónica

(2017)

Death Note

Death Note

(2017)

1922

1922

(2017)

Little Evil

Little Evil

(2017)

Our House

Our House

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

Malevolent

Malevolent

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.