Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Breadwinner

Film, 2017, 93 minuten
The Breadwinner
Een moedig 11-jarig Afghaans meisje vermomt zich als een jongen en neemt karweitjes aan om voor haar familie te zorgen wanneer haar vader wordt gearresteerd.
De film The Breadwinner is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. Dit drama werd genomineerd voor een Oscar en een Golden Globe voor Beste animatiespeelfilm in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Breadwinner op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Het verhaal speelt zich af in Afghanistan en focust op het harde leven onder het juk van de talibanbeweging. Centraal staat het twaalfjarige meisje Parvana. Wanneer haar vader, een intellectueel en de enige kostwinner van het gezin, ten onrechte in de gevangenis wordt opgesloten, moet zij zich als jongen verkleden om voor haar moeder en de andere kinderen te kunnen zorgen. Samen met haar vriendin Shauzia zet ze alles op het spel om uit te vinden of haar vader nog leeft.

The Breadwinner op IMDB

Score: 7,6 van de 10

A headstrong young girl in Afghanistan disguises herself as a boy in order to provide for her family.

Acteurs in The Breadwinner

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals The Breadwinner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.
The Smile
Na het overleven van een hartaanval krijgt een psychiater een relatie met een jongere, vrijgevochten tenniscoach die haar eigen geheimen en verlangens heeft.