Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Trêve

Tv-serie, 2016
La Trêve
Een rechercheur die een verlies aan het verwerken is, gaat terug naar zijn rustige geboortestad. Hij raakt er betrokken bij een moordonderzoek met een duister geheim.
De tv-serie La Trêve is uitgebracht in 2016. 'La trêve' won de prijs voor Beste Franstalige serie tijdens het festival Séries Mania in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Trêve op IMDB

Score: 7,7 van de 10

The body of 19 year old Driss Assani, a footballer with Heiderfeld football club is pulled out of the river Semois, a stones throw from Heiderfeld, a small town of a few thousand inhabitants in the Belgian Ardennes. The investigation is led by Inspector Yoann Peeters, who has recently moved there after a domestic tragedy, accompanied by Sebastian Drummer, an idealistic and inexperienced young police officer. Peeters will find himself confronted with a real conundrum, where one person's guilt does not mean that others are not responsible.

Acteurs in La Trêve

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals La Trêve

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2014)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Tokyo Trial

Tokyo Trial

(2017)

Marcella

Marcella

(2017)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Fauda

Fauda

(2018)

Case

Case

(2015)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Mercenaire

Mercenaire

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

Modus

Modus

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.