Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Trêve

Tv-serie, 2016
La Trêve
Een rechercheur die een verlies aan het verwerken is, gaat terug naar zijn rustige geboortestad. Hij raakt er betrokken bij een moordonderzoek met een duister geheim.
De tv-serie La Trêve is uitgebracht in 2016. 'La trêve' won de prijs voor Beste Franstalige serie tijdens het festival Séries Mania in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Trêve op IMDB

Score: 7,7 van de 10

The body of 19 year old Driss Assani, a footballer with Heiderfeld football club is pulled out of the river Semois, a stones throw from Heiderfeld, a small town of a few thousand inhabitants in the Belgian Ardennes. The investigation is led by Inspector Yoann Peeters, who has recently moved there after a domestic tragedy, accompanied by Sebastian Drummer, an idealistic and inexperienced young police officer. Peeters will find himself confronted with a real conundrum, where one person's guilt does not mean that others are not responsible.

Acteurs in La Trêve

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals La Trêve

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Dicte

Dicte

(2016)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Tokyo Trial

Tokyo Trial

(2017)

Marcella

Marcella

(2019)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Fauda

Fauda

(2020)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

Modus

Modus

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.