Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Trêve

Tv-serie, 2016
La Trêve
Een rechercheur die een verlies aan het verwerken is, gaat terug naar zijn rustige geboortestad. Hij raakt er betrokken bij een moordonderzoek met een duister geheim.
De tv-serie La Trêve is uitgebracht in 2016. 'La trêve' won de prijs voor Beste Franstalige serie tijdens het festival Séries Mania in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Trêve op IMDB

Score: 7,7 van de 10

The body of 19 year old Driss Assani, a footballer with Heiderfeld football club is pulled out of the river Semois, a stones throw from Heiderfeld, a small town of a few thousand inhabitants in the Belgian Ardennes. The investigation is led by Inspector Yoann Peeters, who has recently moved there after a domestic tragedy, accompanied by Sebastian Drummer, an idealistic and inexperienced young police officer. Peeters will find himself confronted with a real conundrum, where one person's guilt does not mean that others are not responsible.

Acteurs in La Trêve

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals La Trêve

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Dicte

Dicte

(2016)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Tokyo Trial

Tokyo Trial

(2017)

Marcella

Marcella

(2019)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Fauda

Fauda

(2020)

Case

Case

(2015)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

Modus

Modus

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.