Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Breaker Upperers

Film, 2018, 82 minuten
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
De film The Breaker Upperers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 82 minuten. Madeleine Sami en Jackie van Beek schreven en regisseerden deze comedy van Taika Waititi en spelen de hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Breaker Upperers op IMDB

Score: 6,1 van de 10

For the right price, BFFs Jen and Mel will ruthlessly end any romance. But when one grows a conscience, it threatens to derail their relationship.

Acteurs in The Breaker Upperers

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Breaker Upperers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.