Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Breaker Upperers

Film, 2018, 82 minuten
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
De film The Breaker Upperers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 82 minuten. Madeleine Sami en Jackie van Beek schreven en regisseerden deze comedy van Taika Waititi en spelen de hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Breaker Upperers op IMDB

Score: 6,1 van de 10

For the right price, BFFs Jen and Mel will ruthlessly end any romance. But when one grows a conscience, it threatens to derail their relationship.

Acteurs in The Breaker Upperers

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Breaker Upperers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.