Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Cabin in the Woods

Film, 2012, 95 minuten, 3.118.042 beoordelingen
The Cabin in the Woods
Vijf vrienden komen aan bij een afgelegen hut met duidelijke regels voor hun verblijf. Maar wanneer deze regels worden overtreden, moet iedereen hier meteen voor boeten.
De film The Cabin in the Woods is uitgebracht in 2012 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Breinbrekend, Eng.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Cabin in the Woods op Moviemeter

Vijf twintigers besluiten om een weekendje in een afgelegen hut te spenderen, midden in het bos. Al gauw wordt duidelijk dat de vijf - drie mannen, twee vrouwen - meer op hun bord krijgen dan een idyllisch uitje alleen. Het oplezen van een spreuk uit een dagboek leidt tot dood en verderf en allerlei bizarre gevolgen van dien.

The Cabin in the Woods op IMDB

Score: 7 van de 10

Five friends go for a break at a remote cabin in the woods, where they get more than they bargained for. Together, they must discover the truth behind the cabin in the woods.

Acteurs in The Cabin in the Woods

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The Cabin in the Woods

Devil

Devil

(2010)

Oscar's Oasis

Oscar's Oasis

(2011)

Satanic

Satanic

(2016)

Slasher

Slasher

(2019)

Verónica

Verónica

(2017)

Death Note

Death Note

(2017)

1922

1922

(2017)

The Mist

The Mist

(2017)

Little Evil

Little Evil

(2017)

Annihilation

Annihilation

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

Les affamés

Les affamés

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.