Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Campaign

Film, 2012, 85 minuten, 436.180 beoordelingen
The Campaign
Er wordt flink met modder gegooid wanneer een onervaren kandidaat die door twee weldoeners wordt gesteund, het opneemt tegen een ervaren congreslid uit North Carolina.
De film The Campaign is uitgebracht in 2012 en duurt 85 minuten. De grappige Will Ferrell, Zach Galifianakis en Jason Sudeikis zijn de sterren in deze politieke comedy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Campaign op Moviemeter

Score: 2,77 van de 5

Cam Brady (Will Ferrell) en Marty Huggins (Zach Galifianakis) zijn twee politici uit North Carolina met presidentiële verlangens. Wanneer Brady, het al in functie zijnde congreslid, betrokken wordt in een seksschandaal, ziet Huggins mogelijkheden om hem voor een zetel in het congres van hun district uit te dagen.

The Campaign op IMDB

Score: 6 van de 10

An incumbent congressman embroiled in personal scandal faces a no-holds-barred challenge from a naive newcomer funded by two unscrupulous billionaire lobbyist brothers.

Acteurs in The Campaign

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals The Campaign

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.