Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Casketeers

Tv-serie, 2018
The Casketeers
Maori-begrafenisondernemers Francis en Kaiora Tipene en hun staf combineren humor met zorg en respect als ze Polynesische families helpen om te gaan met hun verlies.
De tv-serie The Casketeers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Offbeat, Sentimenteel, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Casketeers op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Maori funeral directors Francis and Kaiora Tipene and staff temper good humor with care and respect as they help Polynesian families cope with loss.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals The Casketeers

El apóstata

El apóstata

(2015)

Buddymoon

Buddymoon

(2016)

The Rehearsal

The Rehearsal

(2016)

7 Days Out

7 Days Out

(2018)

Zion

Zion

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.