Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Choice

Film, 2016, 110 minuten
The Choice
Dierenarts in spe Travis valt voor zijn nieuwe buurvrouw Gabby, maar hun liefde wordt bemoeilijkt door het feit dat hij al een vriendin heeft en zij al een vriend.
De film The Choice is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Romantiek heeft de overhand in deze diepzinnige verfilming van de beroemde bestseller van Nicholas Sparks. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Choice op Moviemeter

Score: 2,77 van de 5

Travis Parker heeft alles wat een man zich maar kan wensen: een goede baan, trouwe vrienden en een droomhuis in een kleine stad in North Carolina. Hij is ervan overtuigd dat een serieuze relatie met een vrouw het goede leven enkel in de weg zou staan. Tot Gabby Holland haar intrek neemt in het huis naast het zijne. Ondanks Travis' pogingen om vriendelijk te zijn, lijkt ze zich voortdurend aan hem te ergeren.

The Choice op IMDB

Score: 6,6 van de 10

The Choice is a movie starring Benjamin Walker, Teresa Palmer, and Alexandra Daddario. Travis and Gabby first meet as neighbors in a small coastal town and wind up in a relationship that is tested by life's most defining events.

Acteurs in The Choice

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals The Choice

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.