Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Chronicles of Riddick

La batalla de Riddick
Film, 2004, 119 minuten, 3.515.143 beoordelingen
The Chronicles of Riddick
Vijf jaar na de gebeurtenissen in Pitch Black belandt de ontsnapte gevangene Riddick midden in de galactische oorlog van Lord Marshal.
Deze film is Somber
12 jaar en ouder Bevat geweld

The Chronicles of Riddick op Moviemeter

Riddick is de laatste vijf jaar op de vlucht geweest voor premiejagers die vastberaden zijn de prijs op zijn hoofd te innen. Nu bevindt hij zich op de planeet Helion, thuisbasis voor een progressieve multiculturele samenleving, waar de religieuze leider Lord Marshal een invasie heeft gepleegd. Wanneer Riddick verbannen wordt naar een ondergrondse gevangenis ontmoet hij Kyra. Zijn pogingen om zichzelf en Kyra te bevrijden leiden hem naar een rechtstreekse strijd met Lord Marshal.

The Chronicles of Riddick op IMDB

5 years after Pitch Black, the wanted criminal Riddick arrives on a planet called Helion Prime, and finds himself up against an invading empire called the Necromongers, an army that plans to convert or kill all humans in the universe.

Acteurs in The Chronicles of Riddick

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Chronicles of Riddick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Lego Batman-film
Wanneer een groep legendarische superschurken het heeft voorzien op Gotham City, moet de eenzame held Batman leren in een team te werken om de stad te redden.
Little Singham aur Kaal ka Mahajaal
Als Kaal, de gemeenste demon op aarde, dreigt om zijn dorp te vernietigen, moet kinderagent Little Singham alle zeilen bijzetten om terug te vechten.
Abduction
Als een tiener zijn eigen jeugdfoto tegenkomt op een website van verdwenen personen, begint hij aan alles te twijfelen.
Fire with Fire
Brandweerman Jeremy is een beschermde getuige in een moordzaak, maar als zijn identiteit toch uitkomt, moet hij een bocht van 180 graden nemen.
Non-Stop
Tijdens een commerciële vlucht op een hoogte van 12 kilometer krijgt een air marshal sms-berichten van een dreigende chanteur die beweert aan boord te zijn.