Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Chronicles of Riddick

La batalla de Riddick
Film, 2004, 119 minuten, 3.515.143 beoordelingen
The Chronicles of Riddick
Vijf jaar na de gebeurtenissen in Pitch Black belandt de ontsnapte gevangene Riddick midden in de galactische oorlog van Lord Marshal.
De film The Chronicles of Riddick is uitgebracht in 2004 en duurt 119 minuten. Vin Diesel keert terug in een rol als de macho kerel in dit sciencefiction vervolg van Pitch Black. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Somber.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Chronicles of Riddick op Moviemeter

Riddick is de laatste vijf jaar op de vlucht geweest voor premiejagers die vastberaden zijn de prijs op zijn hoofd te innen. Nu bevindt hij zich op de planeet Helion, thuisbasis voor een progressieve multiculturele samenleving, waar de religieuze leider Lord Marshal een invasie heeft gepleegd. Wanneer Riddick verbannen wordt naar een ondergrondse gevangenis ontmoet hij Kyra. Zijn pogingen om zichzelf en Kyra te bevrijden leiden hem naar een rechtstreekse strijd met Lord Marshal.

The Chronicles of Riddick op IMDB

Score: 7 van de 10

5 years after Pitch Black, the wanted criminal Riddick arrives on a planet called Helion Prime, and finds himself up against an invading empire called the Necromongers, an army that plans to convert or kill all humans in the universe.

Acteurs in The Chronicles of Riddick

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Chronicles of Riddick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Captains Courageous
De verwende Harvey Cheyne jr. leert een harde les wanneer hij wordt opgepikt door een vissersschuit nadat hij van de boot is gevallen die hem naar school zou brengen.
MeesterSpion
Terwijl de tienjarige Tim aan de pestkoppen in zijn nieuwe dorp ontsnapt, maakt hij een bevroren spion uit de jaren 70 wakker en helpt hem een oud mysterie op te lossen.
Identity Thief
Als een man in Colorado beschuldigd wordt van misdaden die hij niet gepleegd heeft gaat hij op zoek naar zijn identiteitsdief die in Florida woont.
De kleine prins
Een gestrest meisje sluit vriendschap met een excentrieke vliegenier. Hij vertelt haar verhalen over de avonturen van een bijzondere jongen die op een asteroïde woont.