Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Circle Game

Tv-serie, 2020
The Circle Game
Alles draait om status en strategie in deze socialmediacompetitie waarin deelnemers online flirten, vrienden maken en elkaar voor de gek houden om 100.000 euro te winnen.
De tv-serie The Circle Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Circle Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.